קיקבוקס וhiit בהיריון

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

09/09/2019 | 16:28 | מאת: רבקה

שלום, אני מתאמנת כבר כ4 חודשים ברמה 3 פעמים בשבוע באימוני קיקבוקס ואימוני hiit. נכנסתי להיריון אני שבוע 5. האם אפשר להמשיך להתאמן רגיל? קראתי באינטרנט שמומלץ להמשיך להתאמן אבל דווקא קיקבוקס עדיף להימנע בגלל התנועות החדות והקפיצות שעושים באימון. בנוסף אימוני hiit שכוללים תרגילים שדורשים לרדת במהירות לפלאנק ולעלות בקפיצה - האם מותר? תודה על העזרה

בוקר טוב, ראשית הקיק בוקס הוא אימון אישי או בסטודיו? האימון כנגד שקי אגרוף? לגבי אימוני hit האימון הוא אינטנסיבי נכון מה שכן הייתי ממליצה לקחת את המנוחות שהגוף צריך, לא להגיע לדפקים גבוהים מדי, כן לקחת מנוחות ולהאריך מעט את האימון או ליצור מראש אימון מחזורי של 4 תרגילים פונקציונאלים עם מנוחות בין לבין. כל התנועות הפתאומיות ושינוי הגבהים מפלאנק לניתור פחות מומלצים בהריון, אך ההסתכלות היא פר אישה, כושר ופר הריון. בהצלחה

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה