גידולים נוירואנדוקריניים

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

15/08/2015 | 23:35 | מאת: יעל

שלום רב דר עופר אני בת 33, לפני חצי שנה גילו אצלי גידולים נוירואנדוקרינים במעי דק עם מעורבות בלוטת לימפה סמוכה. KI67-3% כרגע בטיפול זריקות. לחברה בעבודה גילו GIST והיא גם בגילי, גידול מחוץ למעי דק, עדיין לא ידוע על מעורבות לימפטית או וסקולרית. אין לה גידולים נוספים. האם שתי מחלות דומות? מבחינת טיפול ופרוגנוזה? האם בשלב הזה היא תצטרך כימו? תודה מראש

16/08/2015 | 22:17 | מאת: ד"ר עופר פורים

שלום רב הגדולים הינם בעלי אופי שונה וכמו כן הצורך בטיפולים הוא שונה בהתאם למאפיינים השונים כמובן שתשובה יכולה להנתן לאחר מעבר על תוצאות הפתולוגיה בכל מיקרה במידה ויקבע הצורך בטפול הטיפול הינו בתרופות בילוגיות הניתנות בצורת כדורים.

מנהל פורום גיסט – GIST