פענוח סיטי לבדיקת גרורות

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

29/09/2019 | 11:31 | מאת: דניאל

שלום, אשמח להבין מספר דברים שנרשמו בפענוח סיטי שעברה אמא שלי. פרנכימת הריאות: מספר פסים פיברואטלקטטים בפסגות הריאות ללא תהליך מוקדי מעבר חזה בטן: בקע היאטלי קטן בטן אגן: הכבד תקין בגודלו ובמרקם. בהיקף האונה הימנית בסגמנט 6 ממצא היפודנסי בקוטר 0.6 ס"מ (178), באבחנה מבדלת המנגיומה קטנה. כליות תקינות בגודל ובמיקום, מרכזות סימטריות, ללא הידרונפרוזיס. ציסטות קורטיקליות קטנות ופשוטות. במעי הגס מודגם תהליך מצר באזור כפף הטחול באורך של כ 0.7 ס"מ. בלוטות מזנטריאליות גבוליות חשודות עד 0.6 ס"מ עם הסננה קלה של השומן הסמוך.

03/10/2019 | 08:28 | מאת: ד"ר אלונה זר

קשה לפרש סיטי בלי קונטקסט ממליצה לפנות לאונקולוג המטפל או לרופא.ה שהזמינו הבדיקה

מנהל פורום גיסט – GIST