כאבים, לחצים ותחושת בטון בבטן

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

12/07/2018 | 19:12 | מאת: מודאגת

שלום, ב 9/4 אובחנתי עם קרצינומה של הקיבה. עברתי 2 סבבים של טיפול כימותרפי מסוג flut ועקב אי סבילות לטיפול הוחלט על ניתוח. ב 14/6 עברתי ניתוח כריתת קיבה מלאה. מאז הטיפול הכימותרפי אני סובלת מתחושת ״בטון״ בבטן, כאילו משהו לוחץ על האיברים באופן תמידי גם בשכיבה. אחרי הניתוח התחושה אף החמירה. ממה זה יכול לנבוע? הרופאים לא ידעו לומר. תודה

16/08/2018 | 16:31 | מאת: ד"ר אלונה זר

בפורום זה אנו עוסקים בגידולי GIST בלבד (סוג ספציפי של גידול בקיבה - בשונה מקרצינומה של הקיבה המטופלת בFLUT) מה שאת מתארת נובע קרוב לוודאי משינויים אחרי ניתוח. אני מניחה שאת נמצאת במעקב אונקולוגי מסודר עם הדמיות תקופתיות. ממליצה לגשת עם התלונה לרופא/ה שעוקב אחריך

מנהל פורום גיסט – GIST