עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

24/08/2015 | 23:25 | מאת: שרון

אני ממש מפחדת עברתי בדיקה נירולוגית שנמצאה תקינה כמו שרשמתי לך אבל אני מפחדת פחד מוות שאני עושה הליכה בחוץ היום עשיתי הרגל נרדמה לי ממש נרדמה הלכתי עליה בלי תחושה.. וגם שאני יושבת לפעמים פתאום נרדם לי היד עוד הרגל אני ממש מפחדתתתת בבקשה תעזור לי זה מסוכן שככה קורה לי? אבל הרופאה אמרה לי שהכל תקין ואין לי ממה לפחד וזה לא ניוון שרירים אני מפחדת

שלום שרון אין מדובר בניוון שרירים יתכן והתופעות השונות קשורות למצב חרדתי גדול בו את נמצאת, במידה וספורט/הליכה מעלה מצב חרדתי זה ממליץ לקחת פרק זמן קצר, כו כן ניתן לפנות לגורם מקצועי מתאים לטפל במצב החרדתי בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם