נימול בפנים לפני חצי שנה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

22/07/2020 | 23:17 | מאת: גיאיו

לפני חודשיים חזר יחד עם התעוררות מידיים רדומות בלילה, חולשה גפיים שמאל גב ברך. חולשה כללית. Mri מוח תקין

22/07/2020 | 23:19 | מאת: גיאיו

יש לי תור נוסף mri צוואר וemg. האם עדיין יכול להיות טרשת או ניוון? מה האפשרויות? איך להמשיך? יש עוד בדיקות מומלצות?

23/07/2020 | 05:51 | מאת: גיאיו

אגב יש גם פסיקולציות באצבעות ובחלקים שונים בגוף

שלום בדיקת MRI מוח תקינה בשילוב עם פסיקולציות אינם מכוונים לטרשת נפוצה במידה ואין חולשה נלווה נראה שלא מדובר בבעיה נוירולוגית ניתןלשקול בדיקת EMG בברכה

שלום לא נראה שמדובר בטרשת ממליץ להשלים בדיקות שהמלצת ומעקב נוירולוג בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם