בדיקת mri

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

30/10/2014 | 09:50 | מאת: דויד

שלום לך דוקטור לפני כשנה בעקבות תופעה של סחרורחורות וירידה בשמיעה באוזן שמאל הופניתי על ידי רןפא א. א.ג לבדיקת אם אר אי בבדיקה התגלו באם אר אי נגעים במח הופניתי לנוירולוג - והוא שלל את המחלה - זה היה לפני כשנה ושלושה חדשים-לפני כחודש שוב עברתי את אותה התקפה- האם עלי להיועץ בנוירולוג אחר? והאם ישנם נגעים במח ללא משמעות הקורה לטרשת נפוצה...או ללא משמעות כלל ..כיוון שמלבד הפניה מהנוירולוג לבדיקת טילת טסט - לא קיבלתי שום הנחיות לגבי נגעים אלה אשמח לתשובה מהירה תודה מראש

שלום דויד ממליץ לפנות לנוירואימונולוג, המומחה בטרשת נפוצה, כמו כן ממליץ על חזרת בדיקת MRI מוח. לעיתים מופיעים ממצאים בבדיקת ה MRI מוח ללא משמעות קלינית, יתכן ומדובר בנזקים שנגרמו סביב תהליך הלידה, נגעים המופיעים בשכיחות גבוהה עם כאבי ראש וכו'. בנוסף ממליץ לבצע בדיקות מעבדה בשאלה של מחלות אוטואימוניות בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם