חום בראש וביד שמאל שפתאום תוקף במשך שבוע כבר

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

08/11/2019 | 11:44 | מאת: רועי

היי .. אני אחרי אמ אר איי בגלל סחרחורות קשות ואי שיווי משקל שבגללם הגעתי לבית חולים ועשו לי בדיקות .. עדיין מחכה לתשובות של אמ אר איי אבל מאז . במשך שבוע אני מרגיש בפתאום בבוקר מרגיש שעליית חום בראש בפנים וביד שמאל ממש חום !! ואז שוב פעם מרגיש סחרחורות ? זה סימנים של טרשת הנפוצה ?זה מכניס אותי ממש לחרדה ופחד שזה קורה

08/11/2019 | 16:20 | מאת: רועי

חשוב לי לציין דוקטור .. שעשו לי בדיקות בבית חולים של צילום חזה בדיקות דם וגם לקרישה .. סיטי ראש וצוואר רופא עניים .. עשיתי הולטר לחץ דם בגלל שהגעתי עם לחץ דם של 207 על 108.. שירד לבד לאט לאט ללא טיפול .. וכל זה יצא תקין תודה לאל ... ואז ראה אותי נורולוג בכיר בבית חולים לאחר כמה שעות עשה לי בדיקות גופניות בעיקר ואמר שזה גם תקין .. בגדול הוא שאל אותי לגבי סחרחורות האם זה היה יותר סיבובים או אי שיווי משקל .. וזה היה יותר בעיה של שיווי משקל למרות שהבדיקה שלו היה תקין מבחינתו .. בכל זאת החליט לאשפז אותי ליום יומיים להשגחה .. דוקטור אני גם חולה קוליטיס שהבנתי שזה מגביר את הסיכוי לחלות הטרשת הנפוצה ...ושהתחיל לי עכשיו הקטע של החום ביד שמאל ובפנים גם אז אני בכלל מרגיש בטוח שזה טרשת נפוצה למרות שאני לא רופא ולא יודע אם יכול להיות עוד סיבות שזה יקרה אבל במשך שבוע אותה הרגשה של חום היד שמאל ואז מגיע לפנים וישר מתחיל סחרחורות לפחות לשעה שעתיים

שלום יש חשיבות לבדיקה הנוירולוגית האם יש ממצאים בבדיקה בנוסף לראות האם יש ממצאים בבדיקת ה MRI בברכה

שלום צריך להמתין לבדיקת ה MRI , במידה ותקינה לא מדובר בטרשת בנוסף אתה מתאר לחץ דם גבוהה עובדה המפחיתה סיכוי לטרשת בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם