Mri מוח לטרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

07/03/2019 | 10:38 | מאת: דואגת...

בחצי שנה האחרונה עברתי פעמיים mri מוח, בשניהם הופיעו ממצאים בחומר הלבן עד 5 מ"מ באבחנה מבדלת טרשת נפוצה. לציין כי הקלניקה מראה חולשה ניכרת בגפיים הימניות, כאבי ראש וסחרחורות,כאב גב וגפיים חזקים מאוד עד כדי חוסר תיפקוד. נשלחתי לmri עמוד שידרה כולל, ממתינה לאישור. הנויולוג טוען שהממצאים לא משמעותיים בכלל וכי אין להתייחס אליהם, אשמח לחוות דעת נוספת של מומחה

שלום קיים קושי להעריך בלי לראות את ההדמיה. ממליץ להמשיך לעקוב אחר הבדיקה הנוירולוגית , לראות את תוצאת ההדמיה של עמוד שדרה צווארי בתנאי שגם היד הימנית מעורבת רק אז ניתן לקבל תמונה כוללת בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם