לא יודעת לאן לפנות בשאלה שלי מקווה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

17/04/2018 | 14:43 | מאת: חטוליתוש

שאתה עדיין נכנס לכאן אין לי תרשת נפוצה לפי כל הבדיקות שצוינו כאן בפורום אך יש לי בעיה שאיני יודעת לאן להפנות אותה..... מרגישה תחושה מוזרה בכפות הרגלים , כאלו כריות .....בדריכה.....הליכה לא יציבה , רגליים מתעייפות ונהיות כבדות.... קשה לי בהליכה , מאוד ברקע פיברומיאלגיה וסכרת מאוזנת C1a כמו שזה נקרא 6.4 כל הזמן ו128 בצום ...... לא יודעת לאן לפנות כדי לבקש עזרה , רופא אורטופד הפנה אותי לבדיקת emg , מה עוד אני יכולה לעשות ולאן לפנות....... אשמח לתשובה ממך, אני בלחץ עצום ולא מסוגלת עם הרגלים להמשיך...... כמעט שכחתי , לפני כשלוש שנים עברתי ארוע מוחי חולף.....גם אז היתה את התחושה של כריות בכף רגל שמאל לא טופל......כיום זה בשתי כפות הרגליים תודה מראש

שלום התלונות יכולות להצביע על פגיעה בעצבים פריפרים , ממליץ לבצע בדיקת EMG ובדיקת QST לבחון פגיעה בסיבים קטנים, במידה והבדיקה תקינה, ניתן להמשיך בירור כולל בדיקת CT עמוד שדרה מותני בברכה

24/04/2018 | 10:35 | מאת: חטוליתוש

המון תודה כשיהיו לי תוצאות הבדיקות אכנס שוב יומטוב

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם