עזרה בבקשה-סיכום ביקור עם ממציאים מדאיגים

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

23/01/2018 | 14:55 | מאת: רוקסנה

שלום.אני בחורה בת 28 מזה חצי שנה סובלת מכאבים במתחילים בחיבור בין עמוד השדרה לצוואר לאורך הגב,בעצם הזנב לחץ וכאבים איומים,הקרנה לעכוזים והקרנת כאבים לרגל ימין עם תחושת נימול והירדמות המקום. מאז שהתחילו הכאבים טופלתי באינספור של כדורים בגלל האלרגיה שלי לטרמדק ופטידין יש תרופות שלא יכולתי לקבל. אני בת 28 ללא הריונות,שגרת ואיכות החיים שלי נפגעה,יותר נכון נעלמה!לא מסוגלת לתפקד מהכאבים וחוץ מלהיות מטורטרת אין לי מענה!בבקשה עזרה!! בסיכום ביקור שצירפתי זה מומחה לעמוד שדרה שאמר שבבדיקתemg מצאו טרשת נפוצה.מה אני אמורה לעשות???

שלום הקובץ ששלחת אינו נפתח בדיקת EMG אינה יכולה לאבחן טרשת נפוצה מאחר וזו בעיה של מערכת העצבים המרכזית ולא הפריפרית, לשם השלמת התמונה של מקור הכאבים יש לשלב בין בדיקת MRI של חוט השדרה כולל צוואר וגב, וכן להשלים בדיקת MRI עמוד שדרה מותני, כמו כן ניתן לבדוק את תוצאות ה EMG, כמו כן הבדיקה הנוירולוגית מאד חשובה, בהתאם למקור הבעיה ניתן להמשיך ולהתקדם לכיוון אבחון וטיפול מתאים בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם