תרופה לאמא בשם פקמרץ

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

21/11/2017 | 11:06 | מאת: eli

שלום רב אמי חולה בפרקינסון מזה כמה שנים כל עוד הייתה מטופלת בפקמרץ ההיא הייתה בסדר גמור ועצמאית במשך זמן והמחלה הייתה במצב של תרדמה. איך שהחליפו לה את התרופה לאמנטדין התחילה רעידות חזקות בידיים וברגליים, לא יכולה לאכול, ולא לעמוד על הרגלים. ממש מסכנה התרופה החדשה מדרדרת אותה מיום ליום. איבוד שיווי משקל, סחרחורות, לא יכולה ללכת ללא הליכון. ממש תוך זמן קצר של 6 חודשים השתנתה לרמה סיעודית ממש קשה. כיצד והיכן אני יכול לרכוש לה את התרופה הטוב שמתאימה לה פקמרץ?

אלי שלום רב ניתן להשיג את התכשיר פ"ק מרץ ביבוא אישי דרך שור-טבצניק (עם 29ג) או לקבל תכשיר דומה לפ"ק מרץ בשם אמנטדין סולפט במספר בתי מרקחת.

20/01/2018 | 22:42 | מאת: eli

תודה רבה פרופסור אורן. קניתי לאמא את התרופה פק מרץ. אבל עכשיו הוא כבר לא משפיע עליה. הבנתי שהטיפול התרופתי שקיבלה מעבר, כבר לא מתאים לה על איזה טיפול תרופתי אתה ממליץ בשלב הזה?

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד