הפרעות קצב וכדורים נגד כאבים

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

05/12/2014 | 09:04 | מאת: אפרת

לפני כ-8 שנים עברתי החלפת מסתם מיטראלי ובעקבותיו החל פרפור פרוזדורים. אני מטופלת בסוטלול ובאיקקור ששומרים אותי בקצב סינוס. לפני כשבועיים החלה הפרעת קצב בעקבותיה אושפזתי, נאמר לי שמדובר ברפרוף, ועברתי היפוך חשמלי. לפני שהשתחררתי אמר לי הרופא שיש תרופות שצריך להימנע מהן מאחר שהן מתנגשות עם הטיפול בהפרעת קצב. לא נאמר לי מהן התרופות... אילו תרופות נגד כאבים (רגילים, למשל כאב ראש) מותר לי לקחת? תודה מראש.

שלום אפרת. אין בעיה לקחת תרופות נגד כאבים למשל Optalgin או משהו אחר ביחד עם איקקור וסוטלול.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים