פרפור פרוזדורים ואקו לב במאמץ

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

10/12/2019 | 01:24 | מאת: אני

שלום רב, בשנה האחרונה היו 4 אירועים של פרפור פרוזדורים, דופק מקסימלי היה 120 ראו את הפרפור בEKG. עבר לבד. הדופק הרגיל שלי 52-55. אני 74 ומקבל כבר שנה ELIQUIS. עקב היפוך גלי T V5 V6 (משהו חדש) נשלחתי לאקו לב במאמץ. אני דואג שהדופק שלי לא יעלה על 90 בהליכות. אני מבין שבבדיקה זה יעלה להרבה יותר. פיזית אני יכול ללכת מהר אבל הולך עם מד שלא יהיו בעיות. מה יהיה עם הבדיקה הזאת? שלא יהיה מזה אירוע נוסף!

שלום רב, יומיים לפני מבחן מאמץ כדי לעשות הפסקה בטיפול תרופתי מסוים כגון - בחוסמי בטא (קרדילוק, נאובלוק, וכו'). זאת אומרת להפסיק טיפול בתרופות שמשפיעות על דופק. ממליץ להתייעץ עם רופא מטפל לפני הבדיקה. בברכה דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים