הפסקת קסרלטו לפני טיפול שתלים

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

27/10/2017 | 18:00 | מאת: נהון נאוה

לפני 3 שני עברתי ארוע מוחי לאחר מס שעות עי טיפול ב tpa חזרתי לעצמי ללא סיבוכים השאלה אני בטיפול השתלת שיניים כמה זמן ניתן להפסיק קסרלטו אגב לפני 3 חודשים עקרתי 2 שניים ו2 שתלים עשיתי היה לי המון דימום שלא פסק עד שחזרתי לרופא שהדק את התפרים בבקשה מה עלי לעשות .תודה

מפסיקים קסרלטו 24-48 שעות לפני טיפול פולשני. במידה וחייבים להמשיך טיפול לדילול דם עוברים להזרקת Clexan תת עורי לפי המלצות של רופא מטפל. ביום הטיפול אין להזריק Clexan. בברכה דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים