תופעה משונה של אף "קפוא"

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

25/01/2017 | 18:22 | מאת: שקד

שלום מזה כשנה אני לוקחת קרדילוק 1.25 מ"ג. לפני כחודשיים החליפו לי לביסופרולול מיד הןפיעה לי תופעה של אף קפוא. קראת כי יכולה להיות תופעה כזו מלקיחת בטא בלוקר. אני לוקחת גם סילריל פלוס וגם קדקס. מה עושים. פשוט אי אפשר לחיות עם התופעה הזו ורופא משפחה שלי אומר שלא שמע מעולם על התופעה. אנא תשובתך בהקדם. בתודה רבה מראש

שלום רב אחת מתופעות לוואי של חוסמי בטא - הרגשה שכפות רגליים או כפות ידיים קפואות. יכול להיות שהרגשה של אף קפוא זה אותה תופעה. מכיון שקרדילוק זה שם מסחרי של ביסופרולול לא חושב שתופעות לוואי קשורות להחלפת תרופה. צריך להתייעץ עם רופא משפחה אולי לקחת חוסם בטא אחר בברכה דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים