תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

30/12/2014 | 14:35 | מאת: Liat@

היי, אובחנתי באנדומטריוזיס לפני מספר חודשים ומאז עשיתי שינוי בהרגלי התזונה והתחלתי לקחת תוספי תזונה אני לוקחת 6 כדורי ספירולינה ובהמלצת תזונאית 4 טיפות ויטמין D 3 400 וb12 1000 מקג בנוסף בהמלצת רופא נשים לוקחת כמוסה כחת של חומצה פולית 5מג האם זה בסדר? אני מעוניינת להכנס להריון בקרוב.. האם יש חפיפה או כמות גדולה מידי של משהו בתוספי התזונה שלי? האם אפשר להמשיך ככה בהריון? תודה רבה

שלום ליאת למעט הספירולינה שאין המלצה לגביה במהלך הריון כל שאר התוספים בסדר ואפשר ליטול אותם במהלך הריון. 5 מ"ג חומצה פולית זה כמות גדולה מדי הייתי מפחיתה ל1 מ"ג

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון