תוספי תזונה בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

21/11/2014 | 19:02 | מאת: חן

הי, אני בשבוע 23 ולוקחת כל בוקר את תוספי התזונה הנ"ל- 1 כמוסה של פרוביוטיקה ויטמין B12 נוזלי- בכל מנה יש 1000 מק"ג חומצה פולית 1 כמוסה פרג'נטלי- בכל כמוסה יש 1 מ"ג חומצה פולית 1 כמוסה אלספה 9 חודשים- בכל כמוסה יש 400 מק"ג חומצה פולית ברזל נוזלי פלוריויטל האם כמות החומצה הפולית מוגזמת? האם היא יכולה להיות מסוכנת במינון גבוה? כיוון שכל התכשירים ייעודיים להריון, בכולם יש תוספת של חומצה פולית. תודה ושבת שלום!

שלום חן בהנחה שאת בריאה ואין היסטוריה רפואית המצריכה נטילה של כמות גדולה של חומצה פולית מספיק ליטול 800 מק"ג הייתי מחליפה את המולטיויטמין שלך לאחר שמכיל 400 מק"ג בתוספת אלספה 9 חודשים את מקבלת 800 מק"ג

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון