ריור מוגבר

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

16/03/2014 | 22:51 | מאת: חנה ר.

שלום רב, בן 65 ללא כל מחלות רקע, עובד ופעיל, לוקה בריור יתר במשך היום בלבד, בדיקה נאורולוגית לא העלתה דבר, כמו כן בדיקת רופא שיניים, התופעה מטרידה בעיקר בהיבט האסתטי והשלכותיו, האם ניתן לטפל בתופעה, לאן לפנות? לתשובתכם אודה, חנה

חנה שלום! תלונת ריור דורשת בדיקה של חלל הפה והלוע ע"י מומחה לבלוטות הרוק. יש להבדיל בין ריור הנגרם כתוצאה מהפרשת יתר של רוק (פחות סביר בגילו) לבין ריור הנגרם מבעיה בבליעת הרוק או בהחזקתו בפה. קיימות אפשרויות טיפוליות שונות בהתאם לבעיה שנגלית בבדיקה. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק