בלוטות רוק-כאבים

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

04/11/2016 | 15:08 | מאת: מיטל

היי, בת 35. מזה כ4 חודשים, מגיעים התקפים של כאב באזור רצפת הפה מתחת ללשון. באים והולכים וכעת נמשכים כבר כשבוע. היה בצד שמאל וגם כעת בצד ימין. כאב בבליעה גם של רוק וכאב באזור( לא רק באכילה) שלעיתים מקשה על פתיחת הפה ולדבר. לעיתים כואב גם באזור הבלוטות התת לסתיות. הייתי אצל אאג שהפנה אותי לד"ר חנה גילת בפורום זה ויש לי תור בעוד כשבוע. הוא חושב שמדובר בחסימה בבלוטה בגלל אבן או אבנית. אין נפיחות במישוש לדבריו. האם תיאור זה של תופעות יכול להיגרם מאבן כזו? אני לחוצה גם מחלילה אפשרויות של גידול שם ומודאגת....

מיטל שלום כאבים ברצפת הפה יכולים להגרם כתוצאה מאבן בתעלות הרוק. אולם כאבים "נודדים" כפי שאת מתארת פחות מתאימים לאבחנה זאת. אין באפשרותי להגיע לאבחנה לפני שאבדוק אותך, אנא הגיעי למרפאתי ע"פ התור שנקבע ונמשיך משם...

מנהל פורום בלוטות הרוק