אי נוחות מתחת ללשון

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

01/02/2020 | 20:09 | מאת: אנונימית

לפני חודשיים עברתי עקירה של שן בינה (לא חושבת שיש קשר) לאחר שבוע הופיע לי מתחת ללשון נפיחות עם מוגלה, קיבלתי אנטיביוטיקה למשך שבוע והמוגלה נעלמה אך עדיין מרגישה אי נוחות מתחת ללשון בצד ימין.. עשיתי אולטרסאונד של הבלוטות אך לא רואים את הבלוטות מתחת ללשון.. מה צריכה לעשות ? מה יכולה להיות הסיבה לכך?

נפיחות מתחת ללשון יכולה להיות תהליך ניווני של אחת מבלוטות הרוק, הגורמת למעין כיס נוזל ברצפת הפה שעלול לעיתים להזדהם (מוקוצלה). במידה והתהליך לא חלף לחלוטין- מומלץ להבדק ע"י מומחה למחלות בלוטות הרוק . בהצלחה.

03/02/2020 | 22:18 | מאת: אנונימית

איזה בדיקות צריך לבצע על מנת לאבחן? הייתי אצל כירורג פה ולסת ובעיניו אין כלום.. אך לאור תלונותי , אפנה אותי לסילאוגרפיה.. האם הבדיקה אכן תאשר את האבחנה?

מנהל פורום בלוטות הרוק