יובש בפה במיוחד בלילה ומתעוררת הרבה פעמים לשתות

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

12/11/2019 | 19:40 | מאת: מרי

אני בת 53 כפר כמעט שנה סובלת מיובש בפה , מתעוררת המון פעמים בלילה שכל הפה יבש מאוד, פניתי המון פעמים לרופא משפחה אך ללא תוצאות, עשיתי בדיקת מעבדת שינה בגלל שאני נוחרת, היו מספר שבועות שמצב היה יותר טוב , אך כרגע בשבוע האחרון סובלת מיובש גם במשך היום שזה לא היה, מי הכתובת בנושא זה (אני כבר מיואשת מלדבר עם רופא משפחה - מרגישה שמגיע לפקיד שמנסה להתעלם ולהגיד שהכל בסדר)

מרי שלום 1יש סיבות אפשריות רבות ליובש פה. לעיתים קרובות לא מדובר בבעיה אמיתית בהפקת הרוק, אלא לבעיות משניות. אחת הסיבות לתחושת יובש בגרון, למשל, יכולה להיות נחרת לילה קשה או דום נשימה בשינה, נשימת פה בגלל קושי בנשימה אפית ועוד.. ממליצה להבדק בשלב ראשון ע"י רופא אא"ג על מנת למקד את הבעיה ולטפל בהתאם. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק