פורום בלוטות הרוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

14/08/2019 | 19:04 | מאת: עדנה

לד"ר חנה גילת שלום, מצבי היה ללא רוק בכלל עברתי את כל בדיקות הבלוטות בת האוזן ,סבמנדיבולריות והתחתונות ועכשיו גם ביופסיה בשפה התחתונה הוצא חמישה דגימות מבלוטה - BIOPSY MENINGES, OPEN OPEN BIOPSY OF CEREBRAL MENINGES יש לי שאלה אם תוכלי להסביר לי מה יכולות להיות התשובות ? למה לצפות ..... מה מחפשים מחלה? לא מצאו סיוגרן לא מצאו חסימות כן מצאו דלקות כרוניות מכיוון שהייתה לי מחלה לפני 5 שנים דלקת של כל בלוטות הרוק . האם יכולה להיות שזו הסיבה ....... יש לי עוד שאלה השפה התחתונה עדיין רדומה חצי שפה מעל הניתוח נותחתי 5/8 יכול להיות שנפגעתי עיצבית? תודה

עדנה שלום יש מספר מחלות שעלולות לגרום לתהליך דלקתי בבלוטות הרוק, ולפגיעה בתפקודן. הטיפול בתהליך הדלקתי- יעשה בהתאם לאבחנה. מי שאמור להחליט על הטיפול המתאים, הוא הרופא המטפל (זה ששלח לביופסיה) ,או מומחה למחלות בלוטות הרוק. לגבי הנימול בשפה התחתונה- יתכן כי נפגע עצב תחושה זעיר בזמן הביופסיה, לרוב הבעיה חולפת מעצמה.

מנהל פורום בלוטות הרוק