יובש בפה ורוק דביק מאוד ומתסכל

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

27/11/2018 | 14:53 | מאת: יוסי

שלום..כבר תקופה ארוכה סובל מיובש קיצוני בפה ורוק דביק מאוד.. לגבי משטח לשון נמצא אצלי פעמיים חיידק קנדידה אלבקינס קיבלתי דקטרין גל שלא עזר..האם יש תרופות יותר חזקות יש לציין נוטל קלונקס כבר מעל 5 שנים קבוע האם זה קשור? מה עוד הסיבות ? תודה אני מיואש ומתוסכל

02/12/2018 | 11:14 | מאת: יוסי

למה דילגו על שאלתי?

יוסי שלום. קלונקס יכול לגרום ליובש פה, וכן הפרעות חרדה, שיתכן ואתה סובל מהן. קנדידה היא פטריה ולא חיידק, והאבחנה של זיהום פטרייתי בחלל הפה נעשה בהתאם לממצאים בבדיקה ולא רק על סמך משטחים. אנא גש לבדיקת רופא פה ולסת. בהצלחה.

מנהל פורום בלוטות הרוק