סיטי ובדיקות ca 19.o

דיון מתוך פורום  סרטן הלבלב

24/12/2019 | 20:11 | מאת: טולטול

שלום רב , בסיטי של אמי התגלו מספר ממצאים: ממצא מתאים ל sol ציסטי לובולרי בזנב הלבלב במימדים אקסיאליים 2 ס"מ × 1.2 ממצא היפודנסי קטן בכיפת האונה הימנית של הכבד בקוטר 1.4 ס"מ טיבו אינו ברור אדרנלים מודגמים בצורה תקינה. ממצא ציסטי במימדים אקסליאריים במיצר קידמי ימני בעורק הפולמונרי 3.5 ס"מ × 5.3 גובהו כ 4 ס"מ מתאים לציסטה פרקרדיאלית. באונה הימנית של בלוטת התריס ממצא היפודנסי הטרוגני בקוטר 2.5 סמ . בבדיקת דם : Cea- 3.57 Ca 19.9 - 54.61 Glogoze 98 לחץ דם : לאחרונה לא מאוזן מתעוררת גם עם 159.. גובה 1.62 משקל 70 אשמח לחוות דעתך מה אומרים שלל הממצאים הנ"ל ... לאילו מומחים לפנות ... מה הדחיפות .. והאם הסיכוי לסרטן גבוה ? תודה

היי, יש לפנות חזרה לרופא שהפנה לבדיקה. היא/הוא יודעים את מידת החשד ( ומכך מה מידת הסיכוי לסרטן? ואת השלבים הבאים. ה cea. בנורמה, ו ca 19-9 אמנם חצה את הנורמה אך יכולים להיות הרבה הסברים לכך, לכן יש בהחלט לחזור לרופא/ המפנה

מנהל פורום סרטן הלבלב