פענוח פתלוגיה שחזרה בלבלב

דיון מתוך פורום  סרטן הלבלב

06/05/2019 | 15:01 | מאת: ilil

אשמח מאוד בעזרה בפענוח תוצאות ביופסיה שחזרו היום, פגישה עם אונקולוג נקבעה רק בעוד מספר ימים ואנחנו מאוד בלחץ. ממש דחוף, תודה!! FNA-HEAD OF PANCREAS VERY SCANTY MATERIAL SHOWING FIBRIN, BLOOD AND FEW GROUPS OF MALIGNANT EPITHELIAL CELLS STAINING POSITIVE FOR PAN-KERATIN, CK-7,CK-19,P53,WEAKLY POSITIVE FOR CEA. 1.T-D0537 M-09350

הלחץ הוא מובן, עם זאת לא ניתן לתת מידע קריטי כל כך במרשתת. יש סיבה שאט קטלוג מוסר את המידע עם ההשלכות הנגזרות .

מנהל פורום סרטן הלבלב