משהו מציק בגרון.....

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

22/03/2020 | 21:17 | מאת: אבי

לפני זמן מה שאלתי לגבי משהו שמציק לי בגרון ונאמר לי שזה לא מפורט מספיק. יש לי פס אדום שנראה כמו שריטה בחלק האחורי בפה ויש מסביבו עיגול לבן. בגבול של העיגול הלבן הופיעה גולה קטנה מאוד. הייתי אצל רופא אף טוזן גרון ואמרתי לו שאני חושש מסרטן והוא בדק ומישש את הגרון ואמר שאין כלום ושזו שריטה מאוכל כנראה. אני מוטרד כי זה ככה כבר שבועיים ולא עובר והגולה הקטנה הזו מטרידה אותי עוד יותר. אם הרופא בדק ולא מצא גושים או משהו חריג, זה אומר שאין כלום? האם יכןל להיות מצב שגושים לא מופיעים עדיין או שאם הוא מישש ולא מצא, אז באמת אין כלום? אין לי תסמינים נוספים, שמוצגים באינטרנט כמו שיעול, שינוי בקול וכו. רק תחושה של משהו מציק בגרון אך אם זו באמת שריטה זה הגיוני.

לרוב חבלה בריריות הלוע חולפת מהר. ממליץ על חוות דעת שניה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון