יובש בפה ובגרון בזמן שינה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

01/12/2019 | 11:24 | מאת: מאיר

כתוצאה מכך שאני נושם דרך הפה (הרגל מגיל קטן) לאחרונה אני סובל מיקיצות ושינה לא רצופה בגלל יובש בפה/בגרון,אני שותה מים כאשר אני מתעורר ואז אחרי כמה זמן שוב מתעורר בגלל יובש או מתן שתן מהמים שהצטברו יוצא שאני מתעורר 3-5 פעמים בלילה והשינה שלי לא רצופה. מה ניתן לעשות על מנת להפחית את היקיצות

ייתכן ואתה סובל מדום נשימה בשינה. במידה ואתה סובל מעודף משקל, ירידה במשקל עשויה לעזור. ממליץ בדיקת שינה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

05/12/2019 | 21:22 | מאת: מאיר

אני לא שמן אני רזה ויש לי דווקא קושי לעלות מסה או משקל (אני אקטרומורף עם חילוף חומרים מהיר) יש לי מדי פעם נחירות בשינה לא חזקות מדי,לא תמיד יש לי יובש בפה. אבל לאחרונה יש יקיצות,לדעתי מהמתח אני לא מצליח להירדם ישר

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון