פצע בתוך הפה אדום ובצד צבע לבן

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

27/11/2019 | 13:23 | מאת: אורן

שלום אתמול הופיע לי מבלי ששמתי לב בתוך הפה בפנים מעל הלשון פצע אדום חזק 2 ס״מ וליד צבע לבן פניתי לרופא משפחה שחושב שאולי זה מנשיכה אולי נשכתי ויכול להיות שכן אך לא בטוח, וקיבלתי כדורים לשבוע צפוויט פורטה 500 ולחזור לרופא אחרי שבוע שאלתי האם לא כדאי לפנות לאף אוזן גרון להבין ממה זה נגרם לי או שכדאי לחכות שבוע לאחר טיפול הכדורים? הרופא הרגיע אותי שזה לא משהו גרוע. תודה

נא לפנות לבדיקת אא"ג להערכה נוספת. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון