אבנים בשקדים וכאבים בחלל הפה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

12/11/2019 | 22:28 | מאת: רינת

שלום רב. בחודשים האחרונים הגרון מעסיק אותי די הרבה. זה החל ב סטרפטוקוק וטיפול אנטיביוטי ושבוע לאחר מכן שוב כאבי גרון אך משטח נקי. לאחר בירור אצל רופא אאג בשל קושי בבליעה ונפיחות נראו אבנים בשקדים. לאחר שבועיים החלו כאבים בלחי הפנימית בחלל הפה, נראתה אדמומיות עם מרקם מחוספס, בנוסף פצעים על הלשון כואבים מאוד, מליחות בפה ועם או בלי קשר גם הרפס על השפתיים. כל זאת יחד עם כאב בבליעה, נראה לי שיש אודם קל, נפיחות בשקדים ובבלוטות הלימפה. ביקרתי רופא משפחה, הוא שלח אותי לרופא שיניים שהפנה אותי למומחה לרפואת הפה. בנתיים הכאב בלחי הפנימית פחת אך כל שאר התסמינים נשארו. ביקרתי רופאת עור שנתנה לי כדורים של זו מרקס להרפס ואמרה שייתכן שהכל זה מוירוס ההרפס. התור למומחה הפה עוד קצת רחוק. מה יכול להקל עלי את הכאבים בנתיים ומה זה יכול להיות? האמת באמת מומחה פה הוא הכתובת ? במידה ואכן מדובר במשהו ויראלי האם יש דרך לאבחן ? תודה

מצבך דורש בדיקה ולא אוכל לעזור לצערי דרך האתר. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון