בלוטות הלימפה צוואר ימין ליד האוזן

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

13/06/2019 | 00:01 | מאת: שירלי

היי . בעלי בן 31 בדיקות דם תקינות חוץ מעליה קטנה בכדוריות הדם הלבנות לא משהו גבוהה .. צד ימין שלו הצוואר באיזור האוזן נפוח . מצרפת קובץ של התשובות של הסיטי. רציתי לדעת מה זה אומר לקחו לו היום ביופסיה ואנחנו מחכים לתשובות. הרים את משפחה אמרה לו שזה רוב הסיכויים מחלה שתוקפת צעירים בגיל ה30 וצריך לעבור הקרנות.. האם זה נכון? תודה מראש

הי אינני רואה את הקובץ. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

16/06/2019 | 02:36 | מאת: שירלי

הודגמו בלוטות לימפה במשולש קידמי ואחרוי של צוואר כולל בסיס צוואר גדולים יותר מימין, הגדולה בנהם 34 ממ. הדגמה תקינה של היפופרינקס ופרינקס. בלוטות הרוק שמורות. עמוד אויר פתוח. מ: לימפדנופטיה צווארית. להמשך בירור המטולוגי בשאלה למחלת לימפופרוליפרטיבית. יש לנו ממה לחשוש? מה זה אומר? מה זה גם בלוטות הרוק שמורות? תודה מראש

20/06/2019 | 18:37 | מאת: שירלי

למה אין מענה?

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון