ירידה בחוש הריח-ריניטיס אלרגי

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

05/02/2019 | 22:27 | מאת: רועי

שלום רב.אני בן 36 וסובל כרונית מרינטיס אלרגית ללא סינוסיטיס או פוליפים שעיקר הביטוי שלה הוא חוש הריח וטעם ירוד. תוך כמה זמן ניתן לבחון יעילות של תרסיס AVAMYS לאף למצב המתואר? האם חודש זה מספיק או שיש מקום לשימוש של כמה חודשים רצוף כדי לפתוח לגמרי את איזור ההרחה?תודה רבה.

לרוב שימוש של שבועיים גורם לשיפור. ממליץ על בדיקה אנדוסקופית של האף אם לא בוצעה כזו לאחרונה בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון