כאבי ראש חזקים מידי יום

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

16/01/2019 | 17:48 | מאת: דנה

שלום, מספר חודשים שאני סובלת מאבי ראש איומים, מידי בוקר כמעט, כאב בראש מאחורה, בנוסף לחץ בפנים. קיבלתי פעמיים אנטיביוטיקה. בחודש האחרון יש לי גודש באף ללא נזלת וממש מרגישה 24 שעות שתקועה לי ליחה בגבול הגרון. הופנתי לסיטי מערות פנים. הכל תקין למעט מלאות בצד הימני של סינוס ספנואדלי. מה משמעות הסינוס הזה והאם יש קשר לכאב הראש שיש לי. תודה

בודאי שיכול להיות קשר. נא לפנות לבדיקה אנדוסקופית אצל אאג מומחה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון