נפיחות מאחורי האוזן בחלק התחתון על העצם

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

21/10/2015 | 18:47 | מאת: אסף רוזן

שלום, לפני כחודש אושפזתי בביה"ח עקב נפיחות מאחורי האוזן שהתבררה כמסטואידיס. טופלתי ע"י עירוי במשך כמה ימים ואח"כ ע"י אנטיביוטיקה חזקה. אציין בנוסף שניתחו אותי כעבור שבוע מאחר שבעת האבחון הראשוני התגלה פוליפ עם דלקת חריפה באוזן. אציין עוד שעברתי כ-10 ניתוחים בעברי. אתמול הייתי בביקורת בביה"ח והרופא בדיוק ואמר שהכל בסדר,אך היום הרגשתי שוב כאבים ומסתבר ששוב יש לי נפיחות הפעם בחלק התחתון של האוזן וכרגע היא לא זקורה. מה יכולה להיות הסיבה לנפיחות עכשיו על העצם מאחורי האוזן ואיך אמורים לטפל? האם שוב עליי לגשת לרופא בהקדם?

הנפיחות יכולה להיות בשל מסטואידיטיס ששוב חוזרת או בשל פתולוגיות אחרו כגון קשר לימפה מוגדל וכו יהיה עליך לפנות לבדיקה רפואית בהקדם ד"ר חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. בי"ח אסף הרופא טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון