בהמשך למייל קודם יש לי שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

22/05/2019 | 15:24 | מאת: שירה

ד"ר, רציתי להוסיף ולציין כי אני אמורה להתחיל בירור עם הולטר לב לשלושה חודשים על מנת לבדוק אם יש לי מצבי ברידיקרדיה שהתגלו בהולטר לב של 24 שעות בעבר, ועקב חולשה וסחרחורת בתקטפה האחרונה התבקשתי להתחבר להולטר לב לשלושה חודשים, ורציתי לשאול האם אקלסטה יכולה לגרום לי לברידיקרדיה? או לדופק חלש או למצב דומה ומה עלי לעשות האם יכול להיות קשר בין אקלסטה למצב כזה? לציין כי אני לא לוקחת שום כדורים ולא מטופלת בשום דבר שקשור ללב, אלא כפי שכתבתי חשד לברידיקרדיה. מה את אומרת למה עלי להתייחס?

א. אין קשר בין אקלסטה לברדיקרדיה. ב. להתייחס לטיפול באוסטיאופורוזיס- להקפיד בצריכת סידן 1200 מג ליום ממזון +תוסף יחד, לנטילת ויטמין D, פעילות גיפנית, להימנע מעישון, ולקבל טיפול מונע שברים (אקלסטה או אחר) לאחר דיון עם רופא. אין אפשרות להמליץ על טיפול תרופתי בפרום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס