מדד CTX..................................

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

22/11/2018 | 12:13 | מאת: רונית

בת 58 שוקלת 65 ק"ג מטופלת בלטרוזול אחרי הקרנות בשד, תוצאת CTX 1112,לפני טיפול נגד דילול עצם. השאלה:מה זה אומר,מה צריך לדעת ומה לעשות? ......................................

שלום רב, ערך ה- CTX מעיד על פירוק עצם מואץ והדבר מהווה אינדיקציה לטיפול תרופתי למניעת הדרדרות בצפיפות העצם ולמניעת שברים. מומלץ לפנות למרפאת אוסטיאוורוזיס באזור מגוריך, לבדוק רמת ויטמין D טולתקנו, אם צריך, להחליט עם רופא על צורך בנטילת תוסף סידן ועל המינון המומלץ, ולהתחיל טיפול למניעת הדרדרות בצפיפות העצם ולמניעת שברים. בברכה, דר ילנה סיגל

26/11/2018 | 09:41 | מאת: רונית

תודה רבה!

בהצלחה בטיפול. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס