Mycsofibrosarcoma

דיון מתוך פורום  גידולי לבלב וכבד

14/01/2014 | 14:54 | מאת: שמעון סיון

לאחר גילוי של מיקסופיברוסרקומה באגן והסרתו נדרשה הקרנה של 38 סיאנסים כעבור שנה נתגלה שברים בראש הפימור והוחלף hip כעבור חודשים באו כאבים והמחלה חזרה כרגע מטופל ב ווטריאנט אינו זקוקים לאינפורמציה נוספת באופן דחוף

06/02/2014 | 12:08 | מאת: ד"ר גיא להט

סרקומה נוטה לחזור ולשלוח גרורות. לא ברור האם במקרה שלך ההישנות היא מקומית או מרוחקת. כמו כן, לא ניתן להבין האם במסגרת הניתוחים שעברת לא נשארה כל מחלה מקרוסקופית/ מיקרוסקופית אז סיכויי ההישנות גבוהים יותר. ממליץ לפנות לאונקולוג המתמחה בטיפול בחולי סרקומה ו/ או לאורטופד אונקולוג בעל נסיון רב בתחום. המרכז הרפואי תל אביב (איכילוב) הוא מרכז ארצי מנקז לגידולים אלה.

מנהל פורום גידולי לבלב וכבד