התייעצות דחופה

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

01/07/2013 | 20:52 | מאת: רז

פרופ' רן אורן שלום, ארגון הבריאות העולמי ממליץ לחולי הפטיטיס B ולחולי שחפת לקחת באופן סדיר את קוקטייל התרופות לטיפול ב-HIV הכרתי לאחרונה בחורה שחלתה לפני כשנה בשחפת וסיימה את הטיפול לפני כחודשיים,היא אינה לוקחת קוקטייל תרופות כאמור. אנו רוצים להתחיל לקיים יחסי מין סדירים ואולם אני חושש שיתכן ועדין נותרו נגיפים בדמה חששי נובע מפאת זאת שאני סובל מערכים של ליקוציטים ופלטלטס נמוכים. האם יש מקום לחשש גם אם חשש רחוק? לעצתך המקצועית אודה.

האם יש לה גם HIV? כי אם לא אז חד משמעית אין התווית טיפול להפטיטיס B בקוקטייל ל HIV אני ממש לא מומחה לשחפת ולא ל HIV

מנהל פורום הפטיטיס C