ופעות לוואי - קשור לכבד?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

04/12/2016 | 11:26 | מאת: אליעזר

כבר חמש שנים אני סובל מהרבה תופעות לוואי של התרופות שנטלתי בעבר כגון prednisone, ssri, snri, plaquenil, miro, bezafirate, eltroxin (הישן), concerta, salazopyrin, tramadex, cymbalta, methotrexat, clonex, lyrica, gabapentin, האם יש אפשרות שזה נובע מבעיה כלשהי של הכבד

עקרונית כן ולכן אתה מוזמן למרפאתי אבל במקרה שלך כאדם שנוטל כל כך הרבה תרופות מאד יכול להיות שתרופה כלשהי או שילוב בינתרופתי גורמת לתופעת לוואי גם בנוכחות כבד תקין בברכה

11/12/2016 | 10:37 | מאת: אליעזר

זאת רק רשימה של התרופות שנטלתי בעבר - כעת אני נוטל losec thyroid metformin אני פשוט סובל מתופעות לוואי של כל תרופה חדשה שהרופא נותן. bezafibrate שבועיים concerta כדור אחד. היו הפרעות תפקודי כבד בעבר אבל כעת הם תקינים. האם יש חשש לבעיה הכבד?

08/01/2017 | 20:50 | מאת: אליעזר

עברתי גם ביופסיה של הכבד ולאחר ירידת משקל רב (לאחר ניתוח שרוול) מוסרים לי שהבדיקות תקינות אבל עדיין כמעט כל תרופה שאני מנסה גורמת לי לתופעות לוואי תוך מספר ימים - כך שאין מזור לסבל שאני עובר ממחלות כרוניות - אני אובד עצות - אם יש סיכוי שהכבד גורם לתופעות הלוואי - מה ניתן לעשות כדי שאוכל לקחת תרופות מבלי לסבול מהם? תודה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני