תוצאת בדיקות להפטיטיס B

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

06/03/2014 | 16:43 | מאת: גיא

הייתי חולה בהפטיטיס B ולא לקחתי שום תרופה, כעבור 5 שנים נבדקתי והתוצאות היו ב TSH גבוה 5.50 ובערך הנמוך 0.35 ב HEP B SURF.AB התוצאה היתה NEGETIVE וב HEP B SURF.AG התוצאה 13.3 איטרפרטציה של התוצאות גדול מ ml\10MLU מחוסן שאלותי: האם אין לי יותר הפטיטיס B האם אני צריך מעקב, או חיסון, לא קיימתי יחסי מין עם אף אישה זרה מלבד אשתי, כיצד יכולתי להידבק?? תודה גיא

נדמה לי שיש בלבול בתוצאות ששלחת HBSAG אמור להיות שלילי HBSAB אמור להיות מעל 10 ואז אכן אתה לא נשא אלא מחוסן

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני