בעיות בקיבה ומסתבר שגם בכבד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

24/10/2017 | 23:19 | מאת: פזית

עיות בקיבה ומסתבר שגם בכבד דיון מתוך פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת בעיות בקיבה ומסתבר שגם בכבד 22:38 24/10/2017 | מאת פזית שלום רב ד"ר דיין. לפני כשנה ילדתי את ביתי הראשונה וכחצי שנה לאחר מכן החלו לי בעיות בבטן- עצירויות או יציאות מאוד רכות לסירוגין. בניגוב צואה יש ריר. ולסירוגין גם מרגישה תחושת מלאות למרות שאין לי באמת צורך ללכת לשירותים. ולעיתים אני רואה את הצואה עטופה בצבע לבן שקוף. משהו ללא ספק מרגיש לא בסדר עם הקיבה. עשיתי את כל הבדיקות החל מקולונוסקופיה כולל ביופסיה ועד לחיידק בבטן או רגישות למזון מסויין ובדיקות דם מקיפות והכל יצא תקין. הגסטרואנטולוג שלח אותי לאולטרסאונד ושם גילו המנגיומה בכבד בגודל 1.4 ס"מ. א. האם זו הסיבה לבעיות שיש לי בקיבה? אני אובדת עצות כי אם זה לא זה אז זה אומר שפשוט אצטרך לחיות עם הבעיות הללו ללא סיבה ובלי יכולת לטפל וזה מאוד פוגע לי באורח החיים. ב. אשמח לדעת האם יש המלצה לטיפול טבעי בהנגיומה ג. אני רוצה בקרוב להיכנס להריון נוסף, האם יש חשש להיכנס להריון במצב זה. ד. אני אמורה להיות מטופלת במהלך ההריון בקלקסן עקב קריש דם שסבלתי ממנו והתגלה לאחר ההריון הקודם. האם יש סיכון כלשהו בין ההמנגיומה לבין מדללי הדם? תודה מראש, פזית

פזית שלום רב ההמנגיומה קטנטנה ושיגרתית ולא אמורה לגרום לשום בעיה בקיבה או בכבד ורק מחייבת מעקב אם את בהריון או נוטלת גלולות אין כל סיבה ותמיכה בספרות לטיפול טבעי מה גם שאין כל בעיה בהמנגיומה מבחינת ההמנגיומה אין בעיה בהריון נוסף השאלה אם הבירור כולו הסתיים וזאת יש לברר עם הרופא המטפל לאור צורך בקלקסן יש רק המלצה בהריון לבצע מעקב US אחר ההמנגיומה אך אין שוב בעיה לטפל בהצלחה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני