לבלב

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

15/07/2013 | 20:03 | מאת: דולי

איך נקראת תרופה כימותרפית שניתנת דרך הוריד ל-3 חודשים לחולה סרטן לבלב אדנוקרצינומה (לאחר ניתוח וויפל) ביצע 5 סדרות בג'מזר מרקרים בעליה. כמו כן סיים 25 הקרנות וקסילודה כשהמרקרים ממשיכים לעלות עד ל-1800. לאחר ביצוע סי.ט. ,עם מחלה מתקדמת בחלל הבטן. נאמר לי שהיא לא בסל הבריאות ואיך אפשר לקבל אותה או לקבל אישור מקופת חולים

16/07/2013 | 07:01 | מאת: פרופ' עידו וולף

יש מספר קווי טיפול למחלה מתקדמת ופרט לגמזר הם אינם בסל הבריאות ולכן הקופות לא מאשרות אותן. אינני יודע איזו תרופה הציעו- יש כמה אפשרויות. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן