סרטן לבלב - טיפולים כימותרפיים

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

07/07/2013 | 15:36 | מאת: דולי

לאחר וויפל לפני כשנה, ולאחר טיפולים כימותרפיים 6 סדרות, ו25 הקרנות + קסלודה המרקרים כל הזמן בעליה בבדיקה לפני שבוע המרקר היה 1700 מ-1300 . נמצא גוש מפריש מהטבור (אציין שהניתוח נעשה לאורך הבטן) מה הסבירות שזה גרורה או משהו אחר, סובל כל הזמן מכאבי בטון במיוחד אחרי אוכל , ירדתי הרבה משקל מ-66 ל-48 ק"ג לא מצליח להתאושש כרגע ללא שום טיפול עד לבירור הגוש בטבור לא מבין לאן זה מוביל מצד אחד נאמר שאין גרורות ושוליים נקיים מצד שני כל פעם תופעה הדשה מה הלאה לא להמשיך

07/07/2013 | 17:45 | מאת: פרופ' עידו וולף

דולי שלום קשה להעריך כך מהו הגוש. לעיתים ניתן לקחת ביופסיה ואז לדעת בוודאות במה מדובר. מציע להתייעץ עם האונקולוגנ המטפל. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן