בדיקות דרושות לאבחון נכון

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

16/08/2014 | 21:02 | מאת: ליזה

שלום רב, אבי אובחן בחול כחולה בסרטן ריאות עם גרורות במוח. הדיאגנוזה ניתנה על סמך בדיקת MRI מוח עדכני ו-PET/CT ריאות מלפני שנה וחצי. כיוון שאנו לא ממש סומכים על הידע של רופאיו בחול (רוסיה), אנו רוצים לטפל בו באופן פרטי כאן בארץ. לפני הבאתו ארצה ניתן לבצע בדיקות במעבדה מקצועית בתשלום. אילו בדיקות תמליץ לבצע, על מנת לאמת את הדיאגנוזה ולהתחיל לתכנן טיפולים בישראל? תודה רבה מראש

17/08/2014 | 07:54 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב לא ניתן לתת המלצות מדויקות בפורום. בכל אחד מבתי החולים הגדולים יש מחלקה שמסייעת לתיירי מרפא, הם ישמחו לעזור. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן