התלבטות טיפול אומונותרפיה

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

07/09/2019 | 15:22 | מאת: עליזה בהתלבטות

סרטן שחלה מ2013 עברתי ניתוח טיפול טקסול וקרבו אוסטין דוקסיל טקסול שבועי פעמיים הקרנות לאחרונה הופסק אולפריב לקחתי חודשיים וחצי מרקר 850 כרגע מתלטת על אימונותרפיה האים זה יועיל לי.בלוטות לימפה ורקמה הצמודות לעמוד השדרה מבקשת המלצה ממך

19/02/2020 | 20:46 | מאת: סרטן שחלות

מה הפורטוקול שלנגמזר וקרבופלטין

20/02/2020 | 07:50 | מאת: פרופ וולף

הטיפול האימוני עדיין לא הוכח כיעיל בסרטן השחלה, הנושא נבדק כעת במחקרים. אם הוצע לך מחקר- כדאי מאד להשתתף. פרוטוקול הטיפול הכימי מופיע בכל מיני צורות, כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום טיפול בסרטן