דחיית טיפול כימותרפי ביום אחד

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

28/07/2019 | 15:37 | מאת: לילך

שלום, אני מקבלת טיפול כימותרפי - קרבופלטין + טקסול, לטיפול בסרטן השחלה ( שנותח) ומעט גרורות. הטיפול ניתן לי כטיפול אחת לשבוע.( ולא אחת לשלושה שבועות). היום הודיעו לי מבית החולים, כי הטיפול הבא - שהוא השלישי במספר - ינתן לי באיחור של יום, לא ביום הקבוע, אלא באיחור של יום אחד. האם דבר זה עלול לפגום ביעילות הטיפול, בעיקר בשל העובדה שהטיפול שניתן לי הוא שבועי ? תודה

28/07/2019 | 15:55 | מאת: פרופ' עידו וולף

לדחיה של יום אין משמעות, גם בטיפול שבועי. בברכת החלמה שלמה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן