אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

26/01/2014 | 19:44 | מאת: נועה

שלום ד"ר סוריאני, אני בת 32 נשואה ,הייתי אצלך במרפאה לפני למעלה מחודש ואובחנתי עם חשד לאנדומטריוזיס. ממצאי הבדיקה שהיו הם: בבדיקה בטן רכה ללא כאבים או רגישות צוואר נמוש תקין רחם נייד רגישות ניכרת בהנעת הצוואר . רגישות סביב טפולה שמאלית ללא ממצאים חריגים . חשד למוקד ברצועה האוטרוסקראלית מימין. ההדרכה שקיבלתי היא אי מניעת הריון , ואם בשלושה חודשים הקרובים לא אכנס להריון אצטרך להתחיל בירורים צילום רחם וכו,. השאלה מה קורה בינתיים? הזמנים האלו גם לא נעימים לי , היום לאחר שהסברת לי את הבעיה אני אכן יודעת להתייחס לכאב ולא להתעלם ממנו מה שעשיתי כל התקופה. עליי לציין שהיתה לי ציסטה שחלתית מעל 5 ס"מ +הריון חוץ רחמי שטופלתי ב MTX. האם לאור הכאבים שאני חשה גם בתקופות בין מחזור לביוץ יש ליחס חשיבות? לא מדברת רק על הביוץ עצמו אלא גם מהלך התקופה. להתייחס או לחכות עוד שלושה חודשים ? אני ממש מרגישה לאחרונה כאבים רדומים כאלו שמתעוררים פתאום לכמה זמן ונרדמים ושוב חוזרים חלילה. אשמח לעזרתך המסורה נועה

אנא פני למרפאה במייל או טלפונית ואשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה