אדנומיוזיס בפונוס ובעיות פוריות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

23/10/2017 | 09:28 | מאת: גל

שלום ד"ר, לאחר לידה וגינלית מהירה בוצע לי גרידה להוצאת שאריות שליה. מאז שחזר לי המחזור לאחר הלידה סבלתי מדימומים לא רגילים וכאבים משתקים, בהיסטרוסקופיה אבחנו שההסטרוסקופיה תקניה אך יש אדנומיוזיס בפונוס, אנחנו מנסים להרות כבר מעל לשנה ללא הצלחה, בדיקות זרע תקינות (ריכוז ותנועתיות גבוהים מהממוצע ומורפולוגיה נמוכה). עברנו כבר שני מחזורי הזרעות (ללא הורמונים) שלא צלחו. האם האדנומיוזיס הוא שיכול לגרום לבעיות הפוריות שלנו? תודה רבה

לא אוכל לסייע ללא היכרות עם כלל תלונותייך ובדיקתך, יש להצטייד עם כלל המידע הרפואי שבידך חסרי מידע חשוב על מנת להבין את מצבך אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה