פצעים בחניכיים

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

21/08/2016 | 17:17 | מאת: דנה

שלום רב, מזה חודשיים וחצי סובלת מכאבי לשון. בעיקר בצידה. הלכתי לרוםא שיניים. אאג. מומחה פה ולסת שלא ראו דבר. בשלב מסויים החל הכאב נודד בפה. כאבי חניכיים ושפתיים והכאב לשון עדיין ברקע. לפני מספר ימים חשתי ממש אי נוחות הץבצד החניכיים ממש שריפה. ראיתי מספר פצעים על גבי החניכיים שממש נמיקים אך לא נראים כמו אפטות. הלכתי שוב לרופא שיניים שייתן לי משהו להקלה רבעית עד לבירור מקיף אצל רופא לרפואת הפה. הוא נתן לי אורקורט שממש לא עוזר. אך אמר שהתופעה הזו דורשת ברור מקיף. יש לי תור לרופא לרפואת הפה... אך יקח זמן לתור ואני ממש מוטרדת. ברקע רפלוקס מטופל בנקסיום פעמיים ביום. הסטוריה של הליקובקטר עם שימוש בשלושה סטים של אנטיביוטיקה בשנה האחרונה. ההליקובקטר כבר לא קיים. אשמח לדעת לאיזה כיוונים ללכת מעבר לרפואת הפה. מה זה יכול להיות????

קיימות סיבות אפשריות רבות לתופעות שציינת, ביניהן זיהום ויראלי/חיידקי/פטרייתי, אלרגיה (למשל למזונות מסויימים), חוסר ויטמינים ועוד. ברור מקיף של הנושא נדרש אצל רופא שיניים מומחה לרפואת הפה יתכן בשיתוף רופא אאג. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה