אפטה בתוך הפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

20/04/2020 | 20:41 | מאת: אורן

שלום מזה חודשים היה מופיע לי בתוך הפה פצע אדום כל פעם באזור אחר ואז נעלם, בשבוע האחרון הופיע לי פצע קטן מאוד בתוך הפה ממש בפנים, בהתחלה עשה הרגשה כמו של דלקת, אבל אז פניתי לרופא אף אוזן גרון שבדק ואמר שזה אפטה קטן, ( יש לציין שאני בטיפולי שיניים ואולי זה יכול להיות גם הגורם) שאלתי האם אפטה נעלם מעצמו כי כבר שבוע הוא מופיע לי וממה זה נגרם בדרך כלל? כי אף פעם לא היה לי אפטה בפה , אני בריא בדרך כלל ולא מעשן? תודה

שלום רב, מידע בסיסי לגבי אפטות אתה מוזמן לקרוא בראש הפורום. אכן התואר שהצגת מתאים לאפלות, הן ככל הנראה אינן קשורות לעישון או להיגיינה, יתכן קשר למתח נפשי והן חולפות לרוב כעבור שבוע. בטפטפות מציקות יש לשקול שימוש באחד התכשירים המרדימים/צורבים ומקלים על אי הנוחות והכאב המאפיה.בהצלחה

27/04/2020 | 19:45 | מאת: אורן

קיבלתי תרסיס sos ומי שטיפה אני 4 ימים עם זה אבל עדיין לא נעלם האפטה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה